SOLICITA OFERTA
Ziua 4: Bergen. Experienta culinara la restaurantul plutitor Iris

Mic dejun scandinav la hotel.

Optional: Astazi puteti rezerva o experienta culinara unica la restaurantul Iris. Localizat in inima fiordului Hardanger, acest restaurant exclusivist face parte din instalatia artistica Salmon Eye, o constructie cu aspect futurist ce “pluteste” pe apele fiordului si se mandreste cu titlul de “cea mai mare instalatie plutitoare de arta din lume”.

Experienta la restaurantul Iris este o calatorie in sine. Veti incepe cu o plimbare cu barca electrica din Rosendal pana la casa  bucatarului chef, Anika Madsen, unde vi se va prezenta meniul si unde veti fi serviti cu o gustare. Apoi calatoria continua pana la centrul Salmon Eye.  Cu o priveliste magnifica asupra fiordului si a muntilor, va veti bucura de meniul ce include 18 feluri de mancare. Chef Anika Madsen si-a dorit ca meniul sa  spuna povestea provocarilor si amenintarilor sistemului alimentar global, dar  in acelasi timp vine  cu idei si sugestii pentru inovatii viitoare ce pot rezolva aceste probleme. La finalul serii, veti fi transportati inapoi in Rosendal cu barca.